AnTuTu опублікувала листопадовий рейтинг смартфонів в категорії «топ за свої гроші»

Розробники популярного бенчмарка AnTuTu опублікували листопадовий чарт Android-смартфонів, складений за критерієм співвідношення ціни і технічних можливостей гаджетів. Для більшої об’єктивності цензори компанії розділили всі протестовані пристрою на п’ять цінових категорій – від «бюджетників» до флагманських моделей.

У списку найбільш доступних пристроїв вартістю до $ 230 перше місце посів realme Q2 5G з оцінкою 288,3 бала. Апарат цього ж виробника під назвою Q2 Pro відзначився в наступному бюджетному сегменті (від $ 230 до $ 306), де зайняв другий рядок з коефіцієнтом корисності 211,7 бала, поступившись Redmi K30.

Лідером в ціновій категорії від $ 306 до $ 469 став Redmi K30 Pro, на другій позиції розмістився iQOO Z1, на третій – realme X7 Pro. У списку пристроїв з роздрібною ціною $ 469 до $ 688 в топ-3 виявилися Lenovo Legion Pro, One Plus 8T і iQOO 5.


У рейтингу преміальних пристроїв, представлених в роздробі за ціною від $ 688, лідирує iQOO 5 Pro. За ним слідує Xiaomi Mi 10 Ultra, а замикає трійку лідерів vivo X5 Pro +.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.