Секрети MIUI 12: Нове меню витрати батареї, антиспам в будь-якому додатку

В одному з минулих матеріалів ми обіцяли вам ділитися новими версіями програм з китайських прошивок, на основі яких тестується функціонал MIUI 13.

Сьогодні ми поговоримо про додатки «Безпека» і «Очищення», так само я покажу як можна включити антиспам від Google, в будь-якому додатку для здійснення дзвінків і розповім про одну з причин відсутності запису розмов. Погнали.

Нова «Безпека»
У новій версії програми «Безпека» розробники допрацювали меню з інформацією про витрату акумулятора, додавши:

Відображення розряду / заряду не за добу (як це реалізовано зараз), а за весь період між зарядками смартфона до 100%
Меню з поточної температурою батареї
Інформацію про кількість зарядок за поточну добу
Поліпшене меню інформації про витрату заряду для конкретного додатка
Окрему статистику витрати акумулятора для додатків
Окрему статистику витрати для апаратної частини смартфона (Екран, Мобільна мережа, Wi-Fi, Режим очікування)
Меню з порадами для збереження заряду

Відразу повинен сказати, що так як додаток тестовий, українська мова в ньому відсутня, однак інтерфейс інтуїтивно зрозумілий і проблем особисто у мене не виникло. Виглядає все це ось так:

Так само змінилася анімація додатки «Очищення». Про інші нововведення офіційно не заявлено, але на одному з китайських форумів користувачі писали про поліпшень алгоритмів розпізнання кеша. Правда це чи ні не знаю, але те що виглядати процес очищення став набагато симпатичніше – факт. (Посилання для скачування нижче)

Антиспам в будь-якій дзвонілкі
Останнім часом, дуже часто зустрічаю в коментарях невдоволення інтерфейсом додатки «Google Телефон». Багато любителів кастомізації, замінили його програмою «True Phone», адже в ній можна налаштувати практично будь-який елемент під себе.

 

Але нерозумно сперечатися з тим, що функція «Антиспам» в дзвонілкі від Google, дуже корисна штука, яка допомагає розпізнати рекламні і небажані дзвінки.

Для того щоб впровадити антиспам в будь-яку звонилку вам знадобиться «Запуск Activity» (посилання нижче). Заходимо в додаток і пишемо в рядку пошуку «за замовчуванням» і заходимо в перший підпункт «Додатки за замовчуванням»

Натискаємо на верхню сходинку «АОН і захист від спаму» і вибираємо «Телефон».

Тепер антиспам буде активний навіть якщо за замовчуванням ви використовуєте іншу програму для здійснення дзвінків.

Причина отсутсвия записи розмов
Ну і наостанок хотілося б позначити одну з причин відсутності запису розмов на дзвонилка від Google, навіть після поновлення на MIUI 12 (Android 10).

У деяких користувачів відсутній дозвіл для програми «Телефон» на доступ до сховища, а значить додаток банально не може зберігати записи в пам’ять. Тому якщо у вас є проблеми з записом розмов, перевірте доступ.

Після довгого натискання на іконку телефону, вибираєте «Про програму» -> Дозволи додатків -> видаєте дозвіл на доступ до сховища, якщо воно відсутнє.

 

Завантажити:  |Безпека | очищення  |  запуск Activity

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.