Xiaomi MI 11 і MI 11 Pro: Характеристики, ціна і перші фото

Напевно ви вже бачили новина про те, що компанія Qualcomm днями представила світу свій новий процесор – Snapdragon 888, на базі якого, в 2021 році будуть виходити флагманські (і не тільки) смартфони провідних брендів.

Але Xiaomi, в своїх забігах попереду паровоза часом досягає найвищої точки абсурду, адже 2 флагмана за рік, це не просто дурний хід, але і демонстрація зневажливого ставлення до потенційних покупців.

За заявою інсайдера Iniverseice, Xiaomi робить все можливе, щоб представити новинку вже в кінці грудня.
Ще вчора ввечері в соціальній мережі Weibo, почали з’являтися перші повідомлення про характеристики нових флагманів компанії, а минулої ночі, були злиті перші фото і ціни, про які ми сьогодні і поговоримо.

Ice universe стверджує, що саме так буде виглядати скло закриває дисплей і як ви можете помітити, рамки дійсно мінімальні

Характеристики
У Xiaomi ніколи не було проблем з оснащенням флагманів за останнім словом техніки і Mi 11 / MI 11 Pro не виняток:

Обидва смартфони отримають Super Amoled дисплеї і частотою оновлення в 120 Гц і дозволом Quad HD + (2560 x 1440).
Як процесор природно виступить Snapdragon 888, який буде працювати в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR 5 (чи версія з 12 ГБ поки не відомо)
Базова версія обох моделей буде оснащена 128 ГБ пам’яті сховища, стандарту UFS 3.1. А значить проблем зі швидкістю запису / читання точно не буде

А ось в плані автономності особисто у мене є питання.

В MI 11 (якщо вірити інформації) буде встановлена ​​батарея ємністю 4780 мАг з підтримкою швидкої зарядки (50 Вт провідний і 30 Вт бездротовий).
MI 11 Pro, в свою чергу, отримає акумулятор 4500 мАч і підтримку швидкої зарядки потужністю 120 Вт.
Але якщо згадати про дисплей 120 Гц, вельми потужною начинці і вимогливою MIUI, з’являються підозри, що автономність о 6 годині роботи екрану, будуть межею для новинок від Xiaomi.

Про камерах інформації поки мало, а та що є перебуває під великим питанням. Проте, залишаю заявлені характеристики в форматі «Як є»:

Xiaomi Mi 11 – 108 МП, 13 МП (ультра широкий кут) і 5 МП макросенсор
Xiaomi Mi 11 Pro – Основний модуль поки невідомий, 48 МП (OmniVision OV48C), 20 МП (ширококутний об’єктив) і 12 МП (телеоб’єктив з 2-х кратним оптичним зумом)

Ціна
В обох випадках, ціна відома тільки для версій 8/128, але якщо з’явиться більше інформації, я обов’язково доповню статтю, а поки, ціна в Китаї на MI 11 складе (в перерахунку на гривні) від 17 300 до 18000. А за старшу версію попросять від 24100 до 24600.

Наостанок висловлю власну думку з приводу цих смартфонів:

«Я прекрасно розумію, що це перш за все бізнес, але згадуючи про те, яким глючний вийшов Mi 10, можу припустити, що через бажання бути першими, Xiaomi знову НЕ оптимізують MIUI і працювати флагман (вартістю в 60 тисяч рублів) буде гірше ніж деякі бюджетники Redmi »

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.