З’явилися перші фотографії Xiaomi Mi 11

За даними інсайдерів, в цьому місяці Xiaomi представить новий флагманський смартфон, який буде називатися Mi 11 і стане найпершим мобільним пристроєм з процесором Snapdragon 888. На сайті Айтіпедія з’явилися передбачувані фотографії цієї новинки. Якщо витік достовірна, Xiaomi трохи змінила свій підхід до дизайну, і Mi 11 вийде несхожим на попередні смартфони цієї серії.

Зміни в основному стосуються камеру – вона зібрана з трьох датчиків і розміщена в квадратному модулі з округленими кутами (як у iPhone), але завдяки незвичайному дизайнерському рішенню не виглядає надмірно масивною. Від випираючого модуля Xiaomi позбутися не змогла.

У верхній частині смартфона можна побачити досить велике отвір, призначення якого незрозуміло, а поруч з ним ІК-датчик для дистанційного керування побутовою технікою.

На Айтіпедія також з’явилася фотографія упаковки захисного скла для Xiaomi Mi 11. На цьому знімку смартфон виглядає точно так само, як в попередній витоку, з чого можна зробити висновок про високий ступінь достовірності інсайдерської інформації.

 

Раніше в китайську блогосферу витекла фотографія фронтальної частини Xiaomi Mi 11. На цьому знімку показаний включений смартфон і видно, що у нього дуже тонка рамка, екран з загнутими краями і невеликий круглий виріз для фронтальної камери.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.