“Укрпошта” змінює правила роботи

“Укрпошта” посилить контроль над дотриманням карантинних правил. Всі українські компанії у всіх сферах продовжують працювати в умовах пандемії. В даний час відомо про те, що Кабмін планує посилити карантинні обмеження – так, прес-служба “Укрпошти” повідомляє про те, що в зв’язку з можливим введенням суворого локдауна, у відділеннях компанії буде посилено карантинний контроль.

Так, незважаючи на плани влади ввести тотальний локдаун в Україні, національний поштовий оператор “Укрпошта” продовжує свою роботу в штатному режимі – однак, у відділеннях компанії буде істотно посилено контроль над дотриманням відвідувачами і співробітниками копанні карантинних обмежень.

У компанії нагадали, що відвідувачам відділень необхідно перебувати там в захисних масках – причому, згідно з правилами, маску необхідно носити правильно – так, щоб вона закривала ніс і рот.


Крім того, клієнтів просять відповідально підійти до необхідності дотримуватися фізичне дистанціювання в 1,5 м. Отримувати обслуговування у оператора необхідно по одному, дочекавшись, поки інший клієнт закінчить отримання послуги.

У прес-службі компанії вказали також, що працівники “Укрпошти” в достатній мірі забезпечуються засобами захисту, такими як маски, респіратори, прозорі щитки і окуляри. Крім того, співробітники забезпечуються обеззараживающими засобами, такими як антисептики.

До речі, “Укрпошта” закликає клієнтів допомогти проконтролювати дотримання карантинних обмежень співробітниками компанії. Так, клієнтів просять повідомляти в разі, якщо співробітник знаходиться в відділенні без маски, якщо маска надіта неправильно і не закриває ніс і рот, а також якщо до оператора підійшла кілька клієнтів відразу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.