Vodafone запустив акцію «З Vodafone всі свої»

Оператор мобільного зв’язку Vodafone до новорічних свят запустив акційну пропозицію «З Vodafone всі свої» в рамках якого дарує своїм абонентам безлімітні дзвінки на номери всіх операторів України і безлімітний інтернет в додатках.

Підключитися до акції «З Vodafone всі свої» можна з 1 грудня 2020 року по 15 січня 2021 року – в додатку My Vodafone або за допомогою USSD-комбінації * 888 # і кнопка виклику. Пропозиція доступна для клієнтів передплачених тарифів Vodafone SuperNet. Клієнти, які підключаться до акції «З Vodafone всі свої» в цей період, отримають необмежену кількість хвилин для дзвінків на номери всіх операторів України та безлімітне користування послугами PASS: Online, Social і Video до 28.02.2021.

Безліміт доступний без додаткових платежів. Для того, щоб скористатися пропозицією, потрібно бути клієнтом тарифів Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro +, Turbo, Unlim) і Vodafone SuperNet 2019 (Start _2019, Pro_2019, Pro-1_2019, Turbo_2019) і оплатити свій звичайний пакет послуг на місяць.

Нагадаємо, що Online Pass дозволяє безлімітно і без плати за трафік користуватися додатками, які найчастіше потрібні для онлайн навчання і дистанційної роботи. Це Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype, Skype for Business, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime. У свою чергу Social Pass – це необмежений доступ до найпопулярніших соціальних мереж: Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat, Twitter, Pinterest, Likee, LinkedIn. Ну, а Video Pass – це можливість користуватися популярними відеосервісами без тарифікації інтернету: YouTube, Netflix, MEGOGO.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.