Xiaomi представила безшумну бездротову мишку

Компанія Xiaomi поповнила свій асортимент ще одним комп’ютерним аксесуаром – бездротовою мишею під назвою MIIIW. Новинка примітна спеціальним механізмом перемикачів зі зниженим рівнем шуму, функцією зміни чутливості сенсора, а також ергономічним корпусом і доступною ціною.

 

Xiaomi MIIIW виконана в компактному корпусі, текстурованому з боків для зручності хвата. Аксесуар випускається в чорному і білому колірних рішеннях з червоними декоративними елементами в обох варіантах. Завдяки виділеної кнопці на корпусі можна вибрати один з трьох режимів чутливості оптичного датчика: 800, 1200 і 1600 dpi.

Як джерело живлення аксесуар використовує дві батарейки стандарту AAA, про необхідність заміни яких користувача попередить червоний світлодіодний індикатор. Ще одна особливість моделі – кнопки з мінімальним рівнем шуму при натисканні.

 

Миша підключається до комп’ютера за допомогою USB-адаптера (2,4 ГГц). Новинка сумісна з операційними системами Windows 10 і macOS не нижче версії 10.10. Xiaomi MIIIW вже доступна для попереднього замовлення на краудфандінговой платформі Xiaomi Youpin за $ 6, а в продаж по завершенні збору коштів аксесуар надійде за ціною $ 7.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.