Windows 10 почне отримувати фішки і поліпшення новим способом

Microsoft почне надавати нові функції і поліпшення Windows 10 через систему пакетів Windows Feature Experience Pack. Згідно з даними джерел, з 2021 року цю функцію зіграє важливу роль до перетворення Windows 10 в модульну платформу.

Пакети Windows Feature Experience Pack дозволять оновлювати функціональність операційної системи через служби Windows Update і Microsoft Store без необхідності випуску повноцінного апдейта. Для користувачів програми попередньої оцінки Windows вже надається новий Windows Feature Experience Pack з наступними функціями: Можливістю вставляти скріншот, який зроблений через поєднання Win + Shift + S, в папку через «Провідник».

Зараз він копіюється в буфер обміну, але вставити його в папку на комп’ютері не можна. Підтримка розділеного режиму на сенсорному пристрої 2-в-1 вбудованої в систему віртуальною клавіатурою. Згадки Windows Feature Experience Pack можна знайти вже в поточних збірках починаючи з Windows 10 (2004): номер пакета вказується в розділі «Параметри»> «Система»> «Про програму».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.