Офіційно представлений Amazfit GTS 2 mini: GPS, пульсоксиметр і 21 день без підзарядки

Відомий виробник носяться аксесуарів Huami представив нові смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini, які позиціонуються як «полегшена» версія моделі GTS 2. Гаджет отримав підтримку більше 70 спортивних режимів, GPS і функцію моніторингу рівня кисню в крові.

Новинка, виконана в металевому корпусі, отримала 1,55-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 354х306 пікселів і підтримкою функції Always On Display, заощаджує заряд акумулятора годинники вміють цілодобово відстежувати частоту пульсу і рівень кисню в крові користувача, а також якість його сну.

За запевненням компанії, гаджет не тільки не боїться контакту з водою, але і витримує занурення на глибину до 50 метрів. У прошивку пристрою також інтегровані більше 70 спортивних режимів. Новинка оснащена енергоефективним чипом Bluetooth 5.0, модулями GPS і NFC для безконтактних платежів. Ємність вбудованого акумулятора моделі становить 220 мАг. На одному заряді аксесуар, таким чином, щоб може пропрацювати до 14 днів при активному використанні, і до 21 дня в режимі енергозбереження.

У продаж розумні годинник Amazfit GTS 2 mini в чорному, рожевому і зеленому корпусах надійшли за ціною $ 106.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.