Стала відома дата вихода смартфона Xiaomi Mi 11

Флагманські телефони Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro були офіційно представлені в лютому цього року. Ходять чутки, що китайський бренд може анонсувати Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro в січні 2021 року. Сьогодні інсайдер, який заслуговує довіри з Китаю також заявив, що лінійка Mi 11 буде анонсована в січні наступного року.

Ще не з’ясовано, чи буде наступник серії Mi 10 називатися Mi 11 або Mi 20. Очікується, що з запуском наступного флагмана серії Mi на початку 2021 року Xiaomi запустить перший в Китаї смартфон на базі мобільної платформи Snapdragon 875. Є відомості, що чіпсет SD875 компанія Qualcomm, швидше за все, анонсується вже завтра. Машинний переклад одного з останніх повідомлень на Weibo наводить на думку, що Xiaomi Mi 11 в даний момент вже проходить сертифікацію. Це означає, що новий флагман цілком може офіційно дебютувати в січні.

Недавнє повідомлення говорить, що смартфон Xiaomi Mi 11 буде оснащений процесором Snapdragon 875 під капотом, зігнутим дисплеєм і потрійний основною камерою на задній панелі. У потрійний камери буде 108-мегапіксельний первинний сенсор і підтримка до 30-кратного зуму. Надширокий об’єктив телефону зможе також робити макро знімки.

Передбачається, що вигнутий дисплей Xiaomi Mi 11 Pro буде мати перфорацію для установки селфі камери, дозвіл екрана Quad HD + і частоту оновлення картинки 120 Гц. Неясно, чи буде базова версія Mi 11 підтримувати такий же дозвіл і частоту оновлення.

Немає чітких доказів того, чи буде у Mi 11 Pro фото-модуль з чотирма камерами. Раніше в цьому місяці повідомлялося, що технологія Біннінг 4-в-1 дозволить його основній камері робити 50-мегапіксельні знімки. Також очікується, що на Mi 11 Pro буде доступний телеоб’єктив з дозволом 48 або 12 мегапікселів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.