LTE 900 МГц від Київстар тепер доступна в усіх областях України

Київстар запустив LTE 900 МГц в Донецькій і Луганській областях. Тепер мережа 4G в діапазоні 900 МГц доступна у всіх областях України, повідомляє прес-служба. Згідно з даними. оператор підключив до 4G 900 МГц 90 невеликих міст і сіл на території Донецької та Луганської областей. У цих областях Київстар недавно завершив рефармінг. Таким чином доступ до швидкісного мобільного інтернету отримали ще 84 тисячі українців.

«Будівництво 4G в маленьких селах – найважливіший інструмент, щоб подолати цифровий розрив в Україні. Щоб це стало можливим, Київстар добровільно відмовився від частини своїх частот, які потім були розподілені між іншими операторами для запуску LTE в діапазоні 900 МГц. Завдяки цьому швидкісний інтернет сьогодні починає працювати в маленьких і віддалених селах. У тому числі там, де живе всього по 50-100 чоловік ». – повідомив директор Київстар Олександр Комаров.

Відзначається, що на сьогодні 4П ВТК Київстар доступна майже в 14 тисячах міст і сіл, де живе 85% населення України. Велика частина цих населених пунктів отримала доступ до швидкісного мобільного інтернету саме в 2020 році.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.