Київстар спростив важливу процедуру абонентів

У компанії Київстар розповіли про нові можливості для абонентів. При користуванні мобільним зв’язком та інтернетом, зрозуміло, важливо своєчасно поповнювати рахунок. Однак бувають ситуації, коли ви просто не можете собі дозволити вийти з дому, або ж з робочого офісу. В такому випадку, можна поповнити баланс за допомогою інтернету. Так, абоненти оператора Київстар тепер можуть робити це ще набагато простіше.

Відзначається, що для цього достатньо зареєструватися на ipay. Вже там можна прив’язати до своєї сторінки банківську карту. Далі ви зможете поповнювати мобільний рахунок Київстар за лічені хвилини. Причому вже в подальшому не доведеться заново заповнювати поля – буде створено шаблон, який можна буде використовувати в подальшому.

Крім того, в сервісі є історія платежів. Це допомагає краще контролювати ситуацію з балансом. Також клієнти зможуть отримувати різні акції і бонуси у вигляді знижок і акційних пропозицій. Примітно, що така система працює з картами Visa, MasterCard або «ПРОСТІР». Це означає, що поповнити свій мобільний баланс можна не тільки з української карти, але і з отриманої в іншій країні. Більш того, всі дані знаходяться під захистом, і не потраплять в руки третіх осіб.

Основні переваги такого сервісу:

  • Просте використання;
  • Призначені для користувача дані захищаються за міжнародними стандартами PCI DSS;
  • Немає обмежень за часом роботи;
  • Кошти на мобільний баланс зараховуються максимально швидко.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.