Нові смартфони Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro доступні для попереднього замовлення

26 листопада Xiaomi проведе презентацію нової лінійки смартфонів Redmi Note 9 для китайського ринку, яка буде відрізнятися від лінійки Redmi Note 9, яка вже кілька місяців продається на глобальному ринку. Подробиці про характеристики, зовнішній вигляд і вартості нових смартфонів читайте в нашій свіжій статті.

 

Найбільша китайська торгова площадка JD відкрила передзамовлення на такі смартфони як Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro. Пристрої надійдуть у продаж в день анонса, тобто вже в цей четвер. Голова і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) раніше заявив, що Redmi Note 9 запропонує відмінні характеристики і тривалий час роботи без підзарядки за низькою ціною. Стартова ціна новинки складе 150 доларів. Вартість старшої версії поки не повідомляється.

Про які характеристиках йдеться? Базова версія смартфона отримає 6.53-дюймовий дисплей з FullHD + дозволом і точковим вирізом для селф-камери дозволом 13 Мп. Основна камера отримає кілька модулів, головний з них – на 48 Мп. Redmi Note 9 побудований на базі процесора MediaTek Dimensity 800U і отримав акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22.5 Вт.

 

Redmi Note 9 Pro отримав 6.67-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів і підтримкою частоти розгортки від 30 до 120 Гц при частоті опитування сенсорного шару 240 Гц. Pro-версія побудована на базі процесора Qualcomm Snapdragon 750G. Живить смартфон акумулятор ємністю 4820 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. Основна камера отримає головний модуль на 108 Мп, в той час як селф-камера отримає матрицю дозволом 16 Мп.

До речі, живе фото Redmi Note 9 Pro вже опублікували в Мережі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.