eSIM від lifecell тепер можна придбати в терміналах

lifecell запускає продаж послуги eSIM через EasyPay. Придбати електронний номер можна в будь-якому з більш 14000 платіжних терміналів EasyPay у всіх областях України, повідомляє прес-служба. Згідно з даними, в терміналах EasyPay можна купити як «готову» SIM-карту зі випадково згенерованих номером, так і самостійно вибрати номер. Пользовательполучает свій eSIM на електронну пошту, яку вказує під час покупки.

«Вибір номера доступний терміналах EasyPay по бажаним цифрам або« масці »- тобто заданим шаблоном. У такому випадку система пропонує всі вільні номери lifecell з потрібною комбінацією цифр », – пояснює прес-служба.

Відзначається, що вартість eSIM з випадковим номером становить 150 грн. Ціна послуги власноручного вибору номера буде залежати від комбінації цифр.
Нагадаємо, lifecell запустив eSIM в листопаді минулого року. А з 1 жовтня поточного року в інтернет-магазині lifecell з’явилася можливість вибору номера при покупці вбудованої електронної SIM-карти. На українському телеком-ринку ця послуга поки унікальна.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.