Samsung підтвердили зупинку виробництва серії Galaxy Note

Samsung перестануть виробляти Galaxy Note, тепер нас чекають тільки Galaxy Fold. Наступний рік для Samsung дуже важливий. Лінійка Galaxy S20 виявилася не так тепло прийнята, як того хотіла компанія, і в 2021 Samsung доведеться постаратися, щоб знову зацікавити досвідчену публіку. З чуток, щоб оптимізувати свій флагманський сегмент, компанія вирішила повністю серію Galaxy Note. Саме через це в наступному Galaxy S21 Ultra з’явиться підтримка стилуса S Pen.

А сьогодні кілька південнокорейських видань повідомили нові дані – Samsung Electronics підтвердила, що Galaxy Z Fold 3 повинен з’явитися в червні 2021 року. Також стверджується, що компанія точно припинить випуск серії Galaxy Note. Згідно з чутками, Samsung вже приступила до розробки остаточних зразків Galaxy Z Fold 3 для серійного виробництва. Очікується, що в новий складаний смартфон додадуть підтримку того самого S Pen, а також вперше у Samsung буде використовуватися камера під дисплеєм. Цікаво, що, за новими повідомленнями, в Galaxy S21 Ultra не буде спеціального відсіку для S Pen, але в ньому буде передбачено його підтримка.

 

На питання, чому компанія не надавала підтримку S Pen раніше, є проста відповідь: екран першого Galaxy Fold був покритий крихким пластиком, а другого покоління – не менше крихким склом. Підрозділ Samsung Display вело активну роботу зі своєю дочірньою компанією Dowoo Insys для розробки другого покоління спеціального тонкого скла, що дозволило додати підтримку S Pen на Galaxy Z Fold 3.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.