ПриватБанк запустив унікальну послугу в Viber

Новий спосіб оплати. ПриватБанк пропонує розраховуватися за послуги через месенджер. Найбільшу державну фінустанову ПриватБанк регулярно радує своїх клієнтів новими функціями, що робить користування послугами банку простіше. Недавно клієнти фінустанови отримали можливість здійснювати грошові перекази за допомогою популярного месенджера Viber.

Після запуску нової функції, Україна стала першою країною, де з’явилася можливість здійснювати оплату товарів і послуг за допомогою месенджера. Дану послугу зовсім недавно додали розробники месенджера – можливість користувачів розраховуватися за покупки через месенджер додала компанія Rakuten Viber зовсім недавно, а Україна стала першою країною, де була додана ця функція.

Після поновлення месенджера, його користувачі в Україні отримають можливість робити безпечний, простий і швидкий розрахунок за товари та послуги за допомогою чат-бота Viber. Розрахунок проходить за допомогою використання чат-ботів компаній, справжність яких підтверджена – вони будуть позначені синьою галочкою, що служить підтвердженням того, що це дійсно чат-бот компанії, а не шахраї.

Після вибору компанії, послуги якої необхідно сплатити, залишиться тільки вибрати бажаний спосіб оплати: доступна оплата за допомогою Apple Pay або Google Pay.

Повідомляється, що функція оплати за допомогою месенджера працює, якщо компанія, яка створила чат-бот в Viber зареєстрована в LiqPay. Так, українцям вже доступна оплата послуг електроенергії за допомогою бота компанії YASNO, купити квитки на поїзд в боті RailwayBot або заплатити за медичні послуги в боті “Синево”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.