Нова тема iOS 14 для MIUI 12 приємно здивувала фанів Xiaomi

Сьогодні ми покажем вам нову роботу дизайнера Costantino, яка адаптована для двох режимів установки. Анімація завантаження * яблучна *. Тема виконана в стилі iOS і має відмінний настроюється екран блокування. Свайп вправо від лівої кромки екрану відкриває додатковий стіл з віджетами погоди, дати, лічильника кроків, відсотки батареї і аватара, який ви самі встановіть в основних налаштуваннях локскрін. Там же можна налаштувати підпис внизу або прибрати її. Для настройки підпису натисніть внизу кнопку Edit.

Свайп вліво від правої кромки відкриває ще один екран з шістьма віджетами в кожному з яких розташовані чотири ярлика. Всі ярлики додатків ви налаштуєте по своїх потребах, а також кожній групі віджетів можна дати свою назву. Щоб перейти в налаштування натисніть плюсик внизу екрану. Верхні два віджету я підписала і дала назву всій групі ярликів.

На головному екрані доступний ліхтарик – включається дабл тапом і камера. Дабл тап по середині віджета змінює стиль годин.
Свайп вниз від лівого верхнього кута або посередині годин відкриває додаткове меню з музичним плеєром, настройками wi-fi, інтернету і блютуз. Тут же є інформація про гучності, батареї, пройдених кроках і інше … Ярлики батареї і звуку не клікабельні і просто відображають поточний стан.

Віджет на робочому столі відкриває Погоду і Годинник. Значки в стилі iOS. В панелі повідомлень розділені повідомлення. Тоггли в центрі управління не змінюються в обох режимах і не змінюють колір, тобто вкл / викл можна визначити тільки по самій написи і її кольором, що не їсти зручно) У дзвонилка англійська номеронабиратель з круглими кнопками, які в світлому режимі схожі на гудзики) Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на Mi 9T і RN 9Pro (MIUI 12; android 10) – встановилася добре і виглядає здорово. Для тих, у кого звонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося скріншоти світлої версії теми:

 

 

Після перемикання на темний режим основні компоненти виглядають ось так і звичайно змінили фон системні програми, які підтримують цю функцію:

 

 

Для скачування переключити в розширених налаштуваннях регіон на Індію, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування теми рекомендується перезавантаження (!)

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.