Смартфони Xiaomi отримали велике оновлення камери під номером MIUI 12.2.1

Напередодні Xiaomi анонсувала випуск великого оновлення для смартфонів з серії Xiaomi Mi 10 і Redmi K30 Pro. Головним і найпомітнішим нововведенням стало серйозне поліпшення камери смартфонів, додавання нових режимів зйомки і можливість робити круті кадри на довгій витримці. Подробиці читайте в нашій статті.

Всі описувані нововведення з’явилися в стабільній версії MIUI v12.2.1.0. Поки що це оновлення доступно користувачам з Китаю, але вже скоро Xiaomi випустить міжнародне оновлення з аналогічним новим функціоналом.

 

Mi Camera тепер має більше налаштувань і функцій для зйомки фотографій, в тому числі можливість зйомки з довгою витримкою. Це буде корисно при зйомки рухомих об’єктів, які хочеться залишити художньо розмитими на знімку. Часто цей прийом використовується при фотографуванні потоку людей або автомобілів, особливо вночі з включеними фарами, що рухаються хмар, поточної води, зоряного неба, падаючих зірок, а ще для «малюнків світлом», коли ліхтариком водиш по повітрю, намагаючись зобразити фігуру, а на фотографії “відображаються” всі ці рухи.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.