Нова Пошта закриває відділення

Нова Пошта змінила графік роботи, щоб відповідати указу уряду щодо карантину вихідного дня. Багато відділення закрилися. У зв’язку з ускладнилася епідеміологічною ситуацією, в Україні уряд запровадив на території старне карантин вихідного дня. Популярний оператор поштових переказів “Нова пошта”, оголосив про те, що деякі відділення закриваються, в зв’язку з карантином вихідного дня.

Тепер частина відділень “Нової пошти” буде працювати в незвичному режимі. Це стосується міст “червоної зони”. Виконуючи розпорядження Кабміну, “Нова пошта” зобов’язана дотримуватися всіх заходів, що передбачені владою. Нагадаємо, карантин вихідного дня ввели на території нашої країни 14 листопада. У тих містах, де оголошена “червона зона”, відділення “Нової пошти” працювати не будуть у неділю і суботу.

Повний список міст і номери відділень надаємо нижче:

В “Новій пошті” звернулися до українців, з проханням зважити на становище поштового оператора. Там пропонують забрати посилки в будь-який інший день, або, якщо ситуація критична, перевести в інше відділення. Варто сказати, що за дотриманням локдауна на вихідні стежить Нацполіція. У тих містах, де місцевою владою було прийнято рішення не дотримуватися карантину вихідного дня, ТРЦ, базари та інші непродовольчі магазини не змогли відкритися і працювати.

Нагадаємо, в Україні в четвер 19 листопада встановлений антирекорд по захворюваності коронавірусів в більш ніж 13 тисяч виявлених за добу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.