Хвилини і гігабайти безкоштовно: Vodafone запустив спецпакети

Останнім часом українські мобільні оператори все активніше радують своїх абонентів різними акційними пропозиціями. Цього разу компанія Vodafone зробила заяву про нові безкоштовні послуги. Стало відомо, хто зможе ними скористатися. У прес-службі мобільного оператора повідомили, що з 3 листопада в нашій країні поновилися безкоштовні послуги, якими можуть скористатися медичні працівники. Відзначається, що мова йде про пакети, які включають в себе такі послуги: 10 гігабайт мобільного інтернету, а також 1 000 хвилин на дзвінки всіх українських мобільних операторів в країні (включаючи міські мережі).

Ситуацію прокоментувала Вікторія Рубан, начальник відділу зв’язків з громадськістю Vodafone Україна. За її словами, під час пандемії коронавируса пріоритетом є саме допомогу медичним працівникам. Саме на цих професіоналів зростає навантаження з кожним днем, підкреслила представник мобільного оператора Vodafone. Безкоштовні дзвінки і гігабайти мобільного інтернету допоможуть медикам підтримувати зв’язок зі своїми пацієнтами, а також дотримуватися запобіжних заходів на тлі карантину у зв’язку зі спалахом коронавируса. Вищевказані безкоштовні послуги будуть автоматично нараховані медичним працівникам, які користувалися цією пропозицією в період з квітня-травня цього року.

У прес-службі мобільного оператора пояснили, що ця пропозиція стосується і абонентів передплаченого сервісу, і тих, хто користується послугами за контрактом. Для того щоб почати користуватися такими послугами, досить просто відправити повідомлення на номер 640, або ж заповнити анкету на сайті мобільного оператора Vodafone.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.