Навіть якщо на рахунку 0: Київстар пропонує абонентам безкоштовні послуги

“Київстар” пропонує користувачам безкоштовні послуги зв’язку. Найбільший український мобільний оператор “Київстар запропонував своїм абонентам безкоштовне використання найкорисніших послуг. Так, з 15 жовтня до кінця поточного року включно” Київстар “запустив акцію, в рамках якої абоненти оператора зможуть раз на тиждень скористатися послугами зв’язку безкоштовно. Подробиці повідомляє прес-служба “Київстар”.

Акція під назвою “Щасливий день” буде діяти до 31 грудня 2020 року – в її рамках абоненти зможуть раз на тиждень користуватися послугами оператора – в тому числі, безлімітними інтернетом і дзвінками – абсолютно безкоштовно, навіть в тому випадку, якщо на рахунку у абонента немає коштів.

Для отримання доступу до безкоштовних необмеженим послуг зв’язку, необхідно підключити “Щасливий день” в додатку “Мій Київстар”, відправити запит на номер * 222 #, або зробити безкоштовний дзвінок на номер 222. Після підключення послуги, абоненти прийде сповіщення про це за допомогою SMS. Варто відзначити, що дана послуга доступна тільки абонентам, які користуються тарифами з умовами передоплати. При цьому, послуга не поширюється на тарифи зі спеціальними умовами.

Дана послуга буде корисна абонентам, які забули або не змогли поповнити рахунок мобільного і не можуть скористатися послугами зв’язку за допомогою свого тарифу. Так, у разі, якщо зв’язатися з будь-ким необхідно терміново, зробити це можна буде навіть при 0 на рахунку. Крім того, незаперечна користь для абонентів, які щойно повернулися на територію України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.