Нова тема Elegant ios для MIUI 12 задовільнила фанів Xiaomi

Сьогодні я хочу показати вам роботу автора Adem Oyuklu, розроблену для двох режимів установки, звичайного і темного. Тема виконана в стилі iOS, свіжа і дуже симпатична. З екрану блокування доступні камера – свайп вліво внизу екрана, музичний плеєр – дабл тап внизу екрану і кнопка налаштувань в лівому нижньому кутку.

Музичний плеєр за замовчуванням вимкнений, але перейшовши в загальні настройки локскрін ви можете його включити. Плеєр підтримує перехід на наступну музику / пісню струшуванням. Так само в налаштуваннях можна вибрати один з трьох стилів годин для відображення і на екрані блокування і на робочому столі. Я вибрала з українським перекладом. Тут можна відключити анімацію годин і іконок, і т.д …
Годинники для екрану блокування і раб.стол вибираються в різних категоріях налаштувань! Налаштування турецькою мовою, тому приготуйте перекладача)

Віджет на робочому столі відкриває Годинники і Погоду. Багато значків анімовані. В панелі повідомлень розділені повідомлення. Центр управління дуже симпатичний. Дзвонилка iOS з круглими кнопками і англійським алфавітом. Фото вихідного дзвінка звичайне. Сітка робочого столу розширена від 4 * 5 до 5 * 7.

Тестувала на Mi 9T (MIUI 12, android 10) – встановилася прекрасно, недоперевод відсутній, виглядає відмінно) Дивимося скріншоти версії для простої світлої установки:

Дуже приємна веселенька тема з добре опрацьованими компонентами. І кілька скріншотів з темного режиму:

І в темному режимі тема виглядає відмінно!)
Для скачування переключити в розширених налаштуваннях смартфона регіон на Індію. У пошуковий рядок додатка Теми вставити скопійоване або ввести назву теми Elegant ios MIUI 12 або нікнейм автора Adem Oyuklu і з випали варіантів вибрати дану і застосувати. Після застосування теми перезавантажте свій пристрій (!)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.