Секрети MIUI 11 і MIUI 12: Відключаємо приховані китайські сервіси

В даний момент тестую одне універсальне рішення відповідне для більшості, так що стаття на цю тему скоро з’явиться на сайті. А ще хотілося б відповісти на питання: Як включити поступове наростання гучності дзвінка при використанні звонилки від Google?
Відкриваєте «Недавні виклики» -> натискаєте 3 точки і заходите в налаштування -> Облікові записи для дзвінків -> Вхідні дзвінки -> Наростання гучності.

 

Оптимізація Bluetooth з’єднання
Ще однією проблемою, на яку скаржаться багато користувачів після оновлення на MIUI 12, став періодичний розрив зв’язку між смартфоном і браслетами / годинами / бездротовими навушниками.
У мого колеги, годинник Amazfit GTS втрачали зв’язок коли він просто відходив в сусідню кімнату, а на форумах зустрічаються повідомлення про те, що навушники втрачають зв’язок зі смартфоном, навіть якщо помістити його в задню кишеню.
Всім хто зіткнувся з подібними проблемами я рекомендую зробити кілька маніпуляцій, які можуть допомогти:
1. Заходьте в «Налаштування» -> Захист конфіденційності -> Спеціальні дозволи (в MIUI 11 розташування інше і простіше скористатися пошуком).

Потім натискаєте на «Економія заряду батареї» -> вибираєте «Всі програми» -> знаходите в списку системну службу «Bluetooth» -> активуєте режим без економії.


2. Якщо і це не допомагає, та повернутись до головного меню налаштувань -> заходите в пункт «Bluetooth» -> Інші параметри -> і виключаєте пункт «Підключати сумісні прис …».

Вимкнення прихованих китайських сервісів
Це одна з останніх налаштувань, яку я рекомендую відключити для підвищення автономності вашого смартфона під керуванням MIUI 11 або 12.
Для її деактивації, нам знову знадобиться додаток «Запуск Activity» (Activity Launcher), так що якщо у вас воно не встановлено, ви зможете завантажити його за посиланням в кінці статті.
Запускаєте програму, чекаєте закінчення завантаження, шукайте в списку додаток «Безпека» і натискаєте на нього.

Спустившись нижче ви виявите два пункти на китайській мові, які абсолютно не актуальні для нас з вами і не потрібні нікому крім жителів Китаю.
А все що не використовується – має бути відключено, щоб не витрачати ресурси системи. Тому по черзі заходите в кожен з пунктів і виключаєте всі активні функції.

Переклад прикріплювати не буду, але повірте, нічого корисного в цих функціях немає, а негативних наслідків, після відключення на смартфонах для тестів (Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9) я не помітив.

Завантажити : Запуск Activity

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.