Xiaomi представить смартфон з єдиною камерою, зате якою

Нещодавно керівництво китайського техно гігант Xiaomi провело конференцію для розробників, де продемонструвало нові розробки, в тому числі і в області камер. Цікаву конструкцію камери, показану на цій конференції, ми тепер покажемо вам в нашій статті. До даної новини відразу варто поставитися серйозно, оскільки мова йде не просто про офіційною інформацією, а й проект, сили і засоби, що вкладаються в який, постійно зростають. У 2018 році команда, яка працює над цією технологією, налічувала всього 100 чоловік. Сьогодні це число вже перевалило за 1000.

Ну ладно, про що ж мова? В ході конференції була представлена ​​нова телескопічна камера для смартфонів, яка може висуватися із задньої панелі. Глава підрозділу смартфонів Xiaomi Адам Цзен Сюечжун заявив, що компанія черпає натхнення з традиційних фотокамер, самостійно створюючи нову технологію висувних об’єктивів. Добре, навіщо це потрібно? Переваги як мінімум, два. Перше – об’єктив має велику діафрагму, тому кількість світла, що пропускається можна збільшити на 300%. Це дозволить істотно підвищити якість знімків в умовах недостатньої освітленості.

Друге – використання нової технології захисту від «розмиття», яка дозволяє зробити підсумкове зображення більш чітким і різким.

Коли в результаті Xiaomi представить телефон з новою технологією – поки невідомо, але сумніватися в тому, що дані напрацювання рано чи пізно стануть в нагоді, не варто.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.