Київстар запустив нову дистанційну послугу, в чому її переваги

Один з великих мобільних операторів «Київстар» запустив нову і дуже зручну дистанційну послугу для своїх абонентів. Тепер клієнтам можна оформити все в будинку. Такою інформацією ділиться Київстар. Найбільші «кити» мобільних компаній усередині ведуть боротьбу за своїх абонентів. Вони привертають все більше клієнтів привабливими пропозиціями і вигідними тарифами, щоб кількість абонентів зросла в рази.

«Київстар» порадував своїх користувачів нової можливість. Вони можуть оформити заявку на обмін телефону і при цьому не відвідувати магазини мережі «Київстар». Відзначається, що на сьогодні подібних формат обміну можна здійснити лише в роздрібній мережі «Київстар».

Кияни можуть оцінити вартість свого дивайса на інтернет-сторінці магазину «Київстар», а після цього фахівець компанії забере старий мобільний телефон і підтвердить оцінку його стану. Лише після цього можна провести обміняти зі знижкою пристрій в магазинах «Київстар». Якщо клієнт проживає в іншому регіоні він теж може скористатися новою послугою. Для цього буде потрібно оформити заявку самостійно на обмін онлайн і відправити свій пристрій «Нової поштою» для його оцінки. Оплата при цьому буде здійснюватися інтернет-магазином «Київстар».

На такий крок в компанії пішли через карантин. Вони намагаються зробити життя своїх абонентів комфортніше, і щоб клієнти могли користуватися всіма перевагами без відвідування магазинів. Варто зазначити, що програма обміну телефону в компанії «Київстар» працює вже протягом двох років. За цей термін понад 7 тисяч клієнтів скористалися цією послугою від “Київстару”. Найбільшим попитом дана програма користується в Одеській, Київській та Закарпатських областях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.