У WhatsApp з’явиться нова автоматична функція

У мессенджере WhatsApp з’явиться режим «зникаючих повідомлень», при включенні якого повідомлення будуть автоматично віддалятися з чатів через сім днів після відправки. Про це сказано в блозі WhatsApp.

Ми хочемо, щоб ваші чати в WhatsApp були якомога більше схожі на живе спілкування, а це значить, що їх не обов’язково зберігати вічно », – зазначила компанія. Проміжок в сім днів вона називає «оптимальним». Здається, що це хороший баланс між користю, яка потрібна вам у випадку з розмовами в текстовому форматі, і відчуттям, що речі не затримуються назавжди, – представник WhatsApp.

Нова фішка стане доступна користувачам по всьому світу протягом листопада. При цьому месенджер буде автоматично видаляти навіть непрочитані повідомлення. У випадку з особистими повідомленнями функцію зможе включати кожен конкретний користувач, а в групових чатах – адміністратор.

Функція автоматичного видалення існує і в Instagram, де користувачі можуть відправляти в особистих і групових чатах зникаючі фото і відео. Автовидалення повідомлень є в Snapchat і Signal, а також в секретних чатах Telegram.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.