В Нової пошти з’явився серйозний конкурент в Києві

У компанії Meest надають послугу швидкої доставки. Експрес-доставку обіцяють зробити все за п’ять годин. Це серйозна заявка на конкуренцію з лідируючої в Україні компанією “Нова пошта”. Як пише china-review, в компанії Meest пропонують скористатися послугою “Швидка доставка”.

Керівництво компанії вже оголосило, що подібну швидку доставку посилок не пропонує не одна служба кур’єрської доставки в Україну. Для того, щоб скористатися даною послугою необхлдімо знайти почтомат Meest і заповнити бланк. Для того, щоб скористатися послугою дотавка за п’ять годин необхідно оформити заявку до 11 години ранку. У компанії відзначають, що в цей же день посилка прибуде за адресою.

Крім того настройки замовлення можна також активувати, скориставшись мобільним додатком, а потім підійти до почтомату і відсканувати QR-код. Відзначається, що вага посилки не повинен перевищувати 10 кілограм. У компанії відзначають, що послуга запущена в тестовому режимі, тому на даний момент потрібно заплатити лише за комісію, яка складає 29 гривень. Послуга дійсна тільки по Києву. Якщо подібна опція прийдеться до душі киянам, її запустять по всій Україні.

У компанії відзначають, що послуга сподобається людям, які цінують свій час. Крім того, дана опція надзвичайно актуальна під час пандемії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.