Запущена ТВ-приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro з підтримкою 8K

Xiaomi випустила нову телевізійну приставку Mi Box 4S Pro, в якій поліпшені можливості декодування відео, підвищена швидкість передачі даних і виділено більше місця для зберігання контенту. Ціна новинки складає 399 юанів (59 доларів США). Прийом попередніх замовлень на Mi Box 4S Pro відкритий сьогодні, 5 листопада, о 00.00.

Декодування відео на Mi Box 4S Pro покращено з 4K до 8K. Інтерфейс HDMI також оновлений з HDMI 2.0 до HDMI 2.1. Обсяг внутрішнього сховища збільшений з 8 ГБ до 16 ГБ. Однак дизайн залишається таким же, як і у Mi Box 4S.

Нагадаємо, що Mi Box 4S ідентичний оригінальному Mi Box 4, який був вперше випущений в 2018 році. Телевізійна приставка також була представлена ​​на світових ринках як Mi Box S і Mi Box 4K. Деталі процесора поки не відомі, але очікується, що пристрій буде працювати на тому ж 64-бітному чотирьохядерному чіпсеті Amlogic S905X з 4 ядрами ARM Cortex-A53 і графічним співпроцесором Mali 450. Обсяг оперативної пам’яті залишився колишнім – 2 ГБ. Що стосується варіантів підключення, ми очікуємо, що пристрій буде оснащено дводіапазонним Wi-Fi 5, Bluetooth 4.3, портом USB 2.0 і роз’ємом для навушників 3,5 мм, а також портом для підключення харчування.

Крім того, Mi Box 4S Pro як і раніше оснащений інтелектуальною операційною системою MIUI For TV, стандартним голосовим пультом дистанційного керування Bluetooth, а також підтримує екран виводиться зображення з екрану мобільного телефону.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.