Новий смартфон Redmi з камерою на 108 МП і анонс MIUI 13

Ще зовсім недавно ми з вами потішалися над авторами, які відразу після виходу MIUI 12 вже говорили про те, що у них є інформація з приводу розробки MIUI 13. А вже сьогодні, ми самі (перевіривши інформацію) готовий повідомити вам про те, що зовнішній вигляд оновленої MIUI може бути представлений вже на цьому тижні. Один з інсайдерів, який спеціалізується на Xiaomi, заявив в своєму твіттер акаунті, що на майбутній конференції розробників (MIDC2020), що пройде в період з 5 по 7 листопада, Xiaomi з величезною часткою ймовірності представить світу MIUI 13. Принаймні її графічну складову.

На даний момент підтвердженої інформації про нову версію оболонки практично немає, але за чутками, інженери Xiaomi старанно працюють над оптимізацією анімації відтворення, на яку скаржилися багато користувачів двенашки. Так само, з інтерв’ю з людьми з команди розробників, так само стало відомо, що функція Super Wallpaper буде доопрацьована і переосмислена, настільки, що дозволить користувачам створювати свої власні шпалери в стилі Марса, Землі і Юпітера з використанням локацій, зав’язаних на розташування в конкретний момент часу.

Дешевий Redmi з камерою на 108 МП

У той час як громадськість очікує поява Redmi Note 10, Xiaomi здається вирішила всіх переграти і випустити в середині листопада одразу 3 нові моделі лінійки Note 9.
Відмінною особливістю одного з смартфонів стане новий 108-мегапіксельний модуль від Samsung, який за своїми характеристиками перевершує всі випущені до цього моменту сенсори. Він дозволяє об’єднувати дані з дев’яти сусідніх пікселів в один, для більш яскравих і чітких результатів зйомки.

Завдяки «Digital Chat Station» ми так само знаємо, що старша модель буде працювати на базі Snapdragon 750G і мати в своєму комплекті швидку зарядку на 33 Вт, кількість же оперативної пам’яті не розкривається, але вже зараз зрозуміло, що воно навряд чи буде менше 8 Гб.

Додайте до цього 108-мегапіксельну камеру і можливість установки дисплея з частотою оновлення 120 Гц, який був успішно випробуваний в POCO X3, і смартфон виходить дуже привабливим.

Досить дивним виглядає рішення Xiaomi притримати десяте покоління найпопулярніших смартфонів бренду, адже зазвичай компанія представляє за рік дві серії – одну на початку року і другу в кінці.

  • 2018 – Redmi Note 5 і Redmi Note 6 Pro
  • 2019 – Redmi note 7 і Redmi Note 8

Але мабуть якийсь задум у компанії є, можливо в Note 10 ми нарешті побачимо перехід на AMOLED? Мені здається пора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.