«Київстар» зробив трафік ТikTok безлімітним для всіх абонентів і відкрив новий сервіс

Оператор стільникового зв’язку «Київстар» розповів про декілька нововведення, які він тепер пропонує своїм клієнтам. Відзначається, що компанія розробила і впровадила нову послугу для протидії кібершахрайству- «Захист Альфанумеричних імен». За запевненням оператора, аналогів цій послузі поки немає в Україні.

«Захист Альфанумеричних імен» – це сервіс для бізнес-клієнтів, за допомогою якого відстежуються і блокуються SMS-повідомлення з фішингових ресурсів. Завдяки цій послузі бізнес-клієнти «Київстар» зможуть захистити себе і своїх клієнтів від «викрадення» особистої інформації та можливих матеріальних збитків.

 

Друга новина оператора більше орієнтована на рядових споживачів. «Київстар» тимчасово робить доступ до соціальної платформі ТikTok безлімітним для всіх абонентів. До 30 листопада включно всі абоненти передоплати і контракту «Київстар» отримують безлімітний трафік на ТikTok, вони зможуть користуватися додатком без списання мобільного інтернету незалежно від умов їх тарифу.

«Кожен день 1,5 млн наших абонентів користується ТikTok і їх кількість постійно зростає. Тому на цілий місяць ми вирішили зробити цю соцмережу безлімітного для всіх абонентів, щоб у них не списувалися мегабайти і вони заощадили свої гроші », – коментує Павло Даніман, директор з маркетингу« Київстар ».

Безлімітний доступ діє як для нових, так і для діючих абонентів «Київстар» і не вимагає ніяких налаштувань або додаткових оплат. Щоб стати учасником акції абонентам необхідно виконати наступні дії:

  • Ввести на смартфоні короткий код * 262 #;
  • Мати оплачений пакет послуг відповідно до умов тарифного плану;
  • І користуватися офіційним додатком TikTok.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.