Київстар представив новий тариф: повний безліміт і спілкування без кордонів

У найбільшої української компанії мобільного зв’язку “Київстар” порадували абонентів новим вигідним тарифним планом, який припаде до душі багатьом. Як пише Айтіпедія, мова йде про пакет зв’язку “Спілкування без кордонів”. Відзначається, що останнім часом компанія “Київстар” все більше почала концентруватися на наданні інтернет-послуг. Саме в пакеті “Спілкування без кордонів” спілкування в месенджерах будуть безкоштовною послугою.

Відзначається, що при підключенні до даного тарифного плану користування такими популярними мессенджерами як Viber і Telegram буде безлімітним. Крім того мегабайти не зніматимуть при користуванні такими соціальними мережами як Instagram і Facebook.

Більш того, крім безлімітного користування мессенджерами і соцмережами в пакеті передбачено також 60 хвилин дзвінків на інші українські оператори, а також за кордон. Дзвінки всередині мережі безкоштовні. Крім того, в пакеті надано 6 Гігібайт інтернету.

Вартість пакету “Спілкування без кордонів” становить всього 125 гривень на місяць, що приблизно 4,60 гривень в день. Відзначається, що послугу можна підключити як і через додаток “Мій Київстар” так і зателефонувавши оператору.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.