Xiaomi анонсувала самий дешевий Mi Notebook 14

Компанія Xiaomi планує випустити оновлений ноутбук Mi Notebook 14, в якому реалізовані такі можливості, яких не було у попередніх моделей цієї лінійки.

У новій версії буде використовуватися процесор Intel Core i3 десятого покоління, обсяг SSD-накопичувача складе 256 ГБ, а товщини рамки екрану виявилося досить для того, щоб розмістити там веб-камеру. Корпус металевий, а маса ноутбука складе приблизно 1,5 кілограма.

В випущених раніше моделях Mi Notebook 14 і Mi Notebook 14 Horizon Edition використані процесори Intel Core i5 і Core i7 десятого покоління, а вбудованої веб-камери не було, в комплектацію входила зовнішня камера Mi Webcam HD.

З урахуванням «здешевленого» дизайну і характеристик можна очікувати, що нова модель Mi Notebook 14 буде набагато доступніше моделей з більш продуктивними процесорами. Очікується, що вона буде коштувати на старті і без урахування знижок близько 450 доларів . Дата випуску цього ноутбука поки не оголошена, але оскільки він вже анонсований, можна очікувати, що Xiaomi випустить його в найближчі тижні. В першу чергу Mi Notebook 14 почне продаватися в Індії і Китаї, а потім його будуть поставляти в інші країни, включаючи Україну.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.