Вийшло круте оновлене додатока Sony PlayStation з голосовим чатом і дистанційній завантаженням ігор

За два тижні до виходу на ринок нової ігрової консолі PS5, компанія Sony випустила оновлене мобільний додаток PlayStation для платформ iOS і Android.

Завдяки новому додатку власники консолі зможуть віддалено запускати гри, авторизуватися в PS5 прямо з програми. Також додаток дозволить дистанційно керувати сховищем консолі, якщо потрібно звільнити місце для установки нової гри.

Теоретично новий додаток PlayStation може дозволити купити гру (в цифровому вигляді), звільнити місце для її установки, завантажити гру, запустити і перевірити, що встановлені всі останні оновлення. Все це можна зробити віддалено. А повернувшись додому, користувачеві залишиться тільки взяти в руки контролер DualSense і запустити гру на великому екрані.

Крім того, оновлене додаток дозволяє відправляти повідомлення друзям, спілкуватися в голосовому чаті і створювати групи. Так що, якщо є бажання зіграти з друзями в Call of Duty або Dead by Daylight, то попередньо налаштувати все можна прямо зі смартфона.

Додаток також отримало новий призначений для користувача інтерфейс, який повністю змінює домашній екран, тепер він виглядає набагато простіше.

Оскільки Sony інтегрує свою систему обміну повідомленнями, користувачам більше не потрібно окремий додаток PS Messages, і воно більше не буде доступно. Але всі існуючі повідомлення і обговорення з програми PS Messages будуть перенесені в новий додатки PlayStation.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.