Vodafone вирішив зробити популярні сервіси безкоштовними

Найбільші українські мобільні оператори продовжують непримиренну боротьбу за кожного абонента, пропонуючи потенційним клієнтам все нові вигідні послуги. Так, оператор Vodafone, який побудував собі імідж на доступних тарифних планах, представив кілька послуг, завдяки яким абоненти зможуть без обмежень користуватися багатьма сервісами.

Так, оператор зробив користування рядом популярних сервісів безкоштовним при підключенні послуг Online Pass і Video Pass, які роблять користування мессенджерами і відеосервісу безлімітним за рахунок скасування їх тарифікації. Завдяки послузі Online Pass, абоненти Vodafone можуть без тарифікації користуватися багатьма популярними сервісами, серед яких – відомі месенджери, які можна зустріти в кожному смартфоні, такі як Viber, Telegram, WhatsApp і т.д. При цьому, що не тарифікуються будуть не тільки текстові повідомлення, але і відео- а також аудіозвонкі.

При цьому, додатково оплачувати підключення Online Pass не потрібно – досить повністю оплатити пакет по свого тарифного плану, після чого дана послуга буде доступна. При цьому, вона абсолютно безкоштовна до 14 січня 2021 року і доступна для користувачів тарифів за передоплатою, а також контрактних тарифів Red S, M, L. Ще одна послуга, за допомогою якої можна здорово заощадити на користуванні мобільним інтернетом – Video Pass. Дана послуга надає повністю безлімітний доступ до Популярний відеосервіс – в той же час, вартість підключення даних тарифів в ціну послуги не входить.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.