Київстар запустив новий безліміт під назвою месенджери на шару

Найбільша українська компані мобільного зв’язку “Київстар” порадувала своїх абонентів низкою нових тарифних планів. Деякі з них припадуть до душі любителям спілкуватися в месенджерах.

Київстар запустив кілька нових таріфнх планів, який може зацікавити абонентів які не можуть дня без соціальних мереж і спілкування в месенджерах. Розглянемо один з найбільш вигідних і доступних тарифних планів. У тарифний план “Спілкування без кордонів”, який пропонує компанія включено 6 гігабайтів мобільного інтернету. Також абонентам надана можливість здійснювати безлімітні дзвінки в мережі “Київстар”. У пакеті передбачено також 60 хвилин дзвінків на інші українські оператори, а також за кордон.

Вартість такого пакета послуг становить 125 гривень на місяць, що приблизно 4 гривень 46 копійок в день. Більш того, підключившись до даного тарифного плану абонент отримає безлімітний доступ в такі популярні соціальні мережі як Inatagram, Facebook, а також месенджери Viber і Telegram. За користування цими сервісами і деякими освітніми сервісами гігабайти не зніматимуть.

Відзначається, що перейти на “Спілкування без кордонів” можна в додатку “Мій Київстар” або ж придбати сім-карту в фірмовому магазині компанії.

Також ми писали, що компанія “Київстар” з першого листопада запускає абсолютно новий сервіс, який припаде до душі багатьом абонентам. Компанії запустять Пнів додаток для прослуховування музики Music Club. Цей App розроблений для смартфонів, що працюють на операційних системах Android і iOS. За допомогою цього додатка клієнти Київстар можуть слухати музику онлайн, завантажувати треки, і навіть встановлювати вподобану вам музику замість гудка.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.