Київстар запустив новий безкоштовний музикальний додаток

Останнім часом послуги, що пропонують користування сервісами без тарифікації, стали досить популярними серед українських операторів і їх абонентів. Оператор “Київстар” замість послуги, що пропонує безліміт послуг, запустив цілий додаток, про що повідомляє клієнтів за допомогою смс-розсилки. Так, в той час як інші оператори пропонують своїм клієнтам підключити послуги, які дозволять користуватися певними послугами без обмежень, найбільший в Україні оператор “Київстар” запустив онлайн радіо плеєр Radio Kyivstar, користування яким буде абсолютно безкоштовним для абонентів оператора.

Користувачі додатка мають безкоштовний  достп до кількох каналів, які припадуть до смаку людям з різними музичними смаками:

TOP HITS – найпопулярніші пісні;
LOUNGE – легка і розслаблююча музика:
BUSINESS – інді-рок музика;
ROCK – як зрозуміло з назви, канал з хітами року.

Сам додаток абсолютно безкоштовний, незалежно від того, абонент якого оператора його викачує. Серед безперечних плюсів програми – зручність – так, завдяки йому, користувачам більше не доведеться постійно завантажувати всю нову музику і витрачати на це трафік – адже можна слухати безкоштовне радіо.

Додаток привертає також високою якістю аудіозаписів – адже у радіостанцій воно, як правило, на висоті, а також відсутністю реклами.

Для користувачів “Київстар” додаток буде абсолютно безкоштовним, без тарифікації, в той час як абоненти інших операторів будуть платити тільки за використаний трафік.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.