Укрзалізниця пустила потяги в “червону” зону, названі напрямки

Коронавірусних інфекція наробила чимало лиха всьому людству. В Україні щодня виявляють небезпечну недугу більш ніж у п’яти тисяч громадян, а деякі цифри і зовсім б’ють всі антирекорди. Хоч інфекція і не відступає «Укрзалізниця» відкриває продаж квитків на поїзди.

Через складну епідеміологічну ситуацію «Укрзалізниця» припиняє продаж квитків на станціях, які відносяться до «червоній» зоні. Однак кожні два тижні уряд переглядає червоні зони, і відповідно компанія відновлює курсування поїздів і продаж квитків.

Згідно з рішенням Державної комісії з техногенно-екологіченской безпеки і надзвичайних ситуацій, буде дозволено продаж квитків на поїзди з багатьох станцій України. Виходячи з повідомлення, «Укрзалізниця» повністю згодна з рішенням Державної комісії з 00:01 26 жовтня відновити рух з більшості станцій, що тривалий час залишалися закритими.

Тепер же з 26 жовтня українці, що проживають в Івано-Франківську, Дубно, Хмельницькому, Здолбунів-Пасажирському, Тернополі, Гречани, Волочиськ зможу купити квитки на поїзди.

Разом з тим відкривається продаж квитків і зі станцій Славута-1, Дунаївці, Суми і станція імені Т. Шевченка.

Як нам відомо, через величезної кількості новий випадків захворювання коронавирусной інфекцій багато областей нашої країни з 26 жовтня виявилися в «червоній» карантинній зоні. У цих областях будуть діяти найжорсткіші карантинні обмеження.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.