“Київстар” вирішив позмагатися з Apple: запущена нова функція

Один з найбільш популярних мобільних операторів в Україні компанія Київстар продовжує працювати над удосконаленням своїх сервісів і послуг. Так з’явилася інформація, що Київстар кинув виклик Apple, оновлюючи одну зі своїх послуг. Подробиці про те, що пропонує компанія в новому сервісі, який буде запущений з 1 листопада, оприлюднив сайт Itpedia. Новинка стосується популярного прілоденія для прослуховування музики Music Club.

Цей App розроблений для смартфонів, що працюють на операційних системах Android і iOS. За допомогою цього додатка клієнти Київстар можуть слухати музику онлайн, завантажувати треки, і навіть встановлювати вподобану вам музику замість гудка. Серед нововведень – каталог музики – пісень і виконавців стане набагато більше. Є й інші корисні нововведення:

Вартість передплати “Lite” за день користування складе 1,5 грн, а за тиждень – 10,5 грн. Вартість “Premium” – 2,5 грн в день і 17,5 грн в тиждень. Для тих клієнтів, які вже користуються сервісом Music Club, буде діяти “Lite”, найдешевша версія підписки. Раніше ми писали, що Київстар представив нову послугу, яка дає можливість отримати відразу 10 гігабайтів мобільного інтернету всього за 30 гривень на місяць. Такий тарифний план отримав назву “Нічний”. Зрозуміло, час використання відповідне – з 23:00 до 7:00.

Відзначається, що підключити таку послугу абоненти можуть за допомогою програми “Мій Київстар”. Також можна зробити це комбінацією * 266 * 1 #.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.