Фітнес браслети Xiaomi і Amazfit зможуть вимірювати температуру тіла

Незабаром для фітнес-браслетів Xiaomi і Amazfit буде випущений апдейт, який дозволить цим пристроям вимірювати температуру тіла. Оновлення буде доступно на Xiaomi Mi Band 2, Mi Band 3, Mi Band 4 і Mi Band 5, а також на Amazfit Band 5.

Згадка функції градусника було виявлено в коді фірмового додатка Mi Fit, яке працює з браслетами Xiaomi і Amazfit. Там зазначено, що завмер буде займати не менше п’яти хвилин (приблизно в п’ять разів повільніше, ніж електронні термометри з медичним призначенням).

У фітнес-браслетах Xiaomi і Amazfit немає вбудованого термометра, тому в вимірах вони будуть покладатися на обчислення за законом Лібермейстера з урахуванням пульсу і оптичних показників. Для калібрування браслета, можливо буде потрібно, налаштувати нову функцію з використанням звичайного термометра.

При запуску оновленого додатка Mi Fit (для браслетів Xiaomi) і Zepp (для продукції Amazfit) користувачеві буде показана докладна інструкція по налаштуванню функції термометра. Само собою, ці дані не можна використовувати в медичних цілях, вони будуть надаватися тільки ознайомлювальних цілей, коли недоступні інші способи вимірювання температури.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.