Xiaomi визнала серйозну проблему в MIUI 12

Незважаючи на те, що прошивка MIUI 12 привносить в інтерфейс багато нововведень, практично всі збірки отримують негативні коментарі від користувачів після деякого часу. Найчастіше Xiaomi вирішує масові недоліки оболонки досить оперативно, але деякі баги властиві оновленням буквально з моменту релізу. Мова про регулярні скарги стосовно зменшення автономності після установки свіжої прошивки.

До речі кажучи, виявлені проблеми в основному мають індивідуальний характер. Тобто, причиною виникнення бага стають певні обставини, властиві, наприклад, окремому модельному ряду. Однак зменшення часу роботи від акумулятора чомусь помічають власники майже всіх смартфонів Xiaomi протягом півроку. На думку адміністраторів форуму виробника, часто в цьому винні самі користувачі.

Фахівці не радять експериментувати з ручними установками оновлень MIUI 12. Бувають випадки, що глобальну версію ставлять на європейську, китайську на російську, а потім скаржаться на зниження автономності. Справа в тому, що ця помилка і так є головною «виразкою» розробників, а у випадку з установками несумісних збірок цей баг посилюється ще більше. До речі, позбавлення від «хронічної недуги» пристроїв з MIUI 12 інсайдери передбачають до кінця року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.