ПриватБанк запустив послугу, яка буде корисна багатьом

Найбільш затребуваний банк в Україні ПриватБанк порадував українців запуском нової послуги. Варто сказати, що фінустанова не дивлячись на скарги деяких клієнтів, намагається йти в ногу з сучасними вимогами, і порядком спрощує українцям життя. Так, з повідомлень на сайті Айтіпедія, стало відомо, що 22 жовтня ПриватБанк запустив послугу, за допомогою якої можна підключити газопостачання всього в кілька клацань. Така послуга стала можливою завдяки угоді, яку банк уклав з українським Нафтогазом.

Аналітики ПриватБанку повідомляють, що українці є одними з найактивніших користувачів інтернет-банкінгу в світі. Тому введення подібної плтформи напрошувалося після введення ринку газу в країні. Отже, щоб за допомогою Приват24 перевести газопостачання, необхідно зайти в розділ “Послуги / Мої постачальники / Газ”. Після цього вам запропонують ввести адресу будинку або квартири, яку ви хочете перевести на газопостачання від Нафтогазу.

Підписати договір на поставку газу можна за допомогою електронного підпису. Надалі контролювати поставки онлайн і оплачувати послуги через Приват24.

У розділі під іконкою Нафтогазу необхідно ввести свої персональні дані, а також EIC-код. Варто сказати, що цей код можна знайти на газовій квитанції, так кк він присвоєний індивідуальним приміщенню. Нагадаємо, з серпня 2020 року в Україні почав діяти газовий ринок. Згідно з яким, українці зможуть самі вибирати газових постачальників, яких на ринку близько 40 компаній, що надають газові послуги.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.