Укртелеком збільшив дохід від інтернет послуг

«Укртелеком» повідомив про свої доходи за третій квартал. Всього оператор виручив від надання послуг понад 1,6 млрд грн, повідомляється на офіційному сайті.

Згідно з даними, з усієї суми доходу від телекомунікаційних послуг склав 1,23 млрд грн. Зокрема, зросли доходи від інтернет-послуг і передачі даних. За звітний період вони склали 520 млн грн, що на 8% більше, ніж було зафіксовано за аналогічний період минулого року.

Також оператор відзначив свої успіхи в розгортанні волоконно-оптичного інтернету. За 9 місяців поточного року «Укртелеком» побудував понад 7 тисяч волоконно-оптичних ліній.

«Тепер інтернет від« Укртелекому »є в понад 2760 містах і селах України. Зокрема, в липні-серпні оптична мережа з’явилася в більш ніж 150 населених пунктах », – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за перше півріччя поточного року «Укртелеком» збільшив дохід від надання інтернет-послуг на 7%. В цілому, дохід оператора за перші півроку знизився – на 4,7%, до більш 3,112 млрд грн проти 3,265 млрд грн за аналогічний період минулого року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.