Укрзалізниця зупиняє продаж квитків: повний список напрямків

Уже з опівночі понеділка 20 жовтня в Україні почне діяти новий карантинне зонування. Цього разу в “червоній” зоні виявилося чимало міст і обласних центрів. Нове карантинне зонування буде діяти два тижні. У зв’язку з тим, що почнуть діяти жорсткі обмеження, в тому числі і припинення залізничного сполучення, прес-служба “Укрзалізниці” на сайті зробила оголошення для клієнтів.

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки постановила, що з ряду залізничних станцій неможливо буде виїхати в зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в цих регіонах.

Опубліковано список станцій, які закриються і не продаватимуть квитки на потяги: Івано-Франківськ, Дубно, Здолбунів, Тернопіль, Хмельницький, Славута-1, Волочиськ, Дунаївці, станція ім. Т.Шевченка.


Згідно з правилами, слідуватимуть поїзди через ці станції будуть, як і буде проводитися висадка пасажирів. Однак, поки з цих станцій пасажирів перевозити не будуть.

Тому, ті українці, що вже придбали заздалегідь квиток на пасажирський поїзд і не зможуть через нового карантинного зонування відправитися в подорож, можуть здати квиток.


Якщо квиток здати до відправлення поїзда або ж не пізніше 1 години після час його відправлення, то в “Укрзалізниці” обіцяють повернути вартість квитка в повному обсязі пунктом продажу мулі ж онлайн.

Уряд України вважає, що карантинне зонування допоможе знизити поширення коронавирусной інфекції. В останні дні кількість інфікованих істотно збільшилася, тому і вживаються заходи щодо стримування небезпечної інфекції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.