Презентація Xiaomi в Україні: які сюрпризи нас чекають, крім Mi 10T

Минулого місяця наші з вами улюблені Xiaomi представили черговий «топ за свої гроші» – нові смартфони лінійки Mi 10T. Компанія вже звикла перебувати в ролі виробника, який ніколи не помиляється з випуском нових пристроїв. І ось Mi 10T не став винятком: перед нами крутий субфлагман зі стильною зовнішністю і непоганими характеристиками.

Зовсім скоро, а саме 20 жовтня, Xiaomi спільно з мережею магазинів проведе свою презентацію вже на території України. Xiaomi обіцяє безліч сюрпризів в рамках підготовлюваної презентації, адже, крім смартфона Mi 10T, компанія представить і деякі нові пристрої з екосистеми Xiaomi, крім цього варто чекати годинник Xiaomi Mi Watch. Компанія впевнена, що продукти, підготовлені до презентації, порадують як фанатів, так і незнайомих з брендом потенційних клієнтів.

Xiaomi вже прекрасно себе почуває себе на ринку розумних пристроїв для будинку: розумні зубні щітки, чайники і ваги користуються шаленою популярністю. І не просто так: як і зі смартфонами, ми отримуємо відмінний товар за привабливою ціною.

Так що, якщо ви зацікавлені, підключайтеся 20 жовтня до відео-трансляції презентації і подивіться, що на цей раз приготувала компанія. Тим більше, що посилання на презентації вже доступні: офіційний канал YouTube і група в Facebook. Ми точно будемо стежити за цією подією.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.