Київстар і Vodafone запустили обмін застарілих смартфонів

Всі найбільші компанії мобільного зв’язку в Україні пропонують таку послугу як обмін старих смартфонів абонентів. Не потрібно більше складувати непотрібні телефони будинку або намагатися продати самостійно.

Як пише Айтіпедія, правила бмена телефонів у всехоператоров однакові. Наприклад, занадто старий телефон обміняти не вийде, йому повинно бути не більше шести років. Крім того, телефон має бути без значних пошкоджень, бути розблокованими і без прив’язки паролів до пристрою.

Після того, як ви переконалися, що телефон відповідає вимогам необхідно відвідати офіційну сторінку компанії і дізнатися приблизну вартість телефону, який продаєте. При обміні старого телефону на новий ціна старого телефону віднімається від суми.

Обмін смартфона відбувається в магазині. Для цього необхідно при собі мати паспорт та ідентифікаційний код для підписання договору. Крім того, гроші, які були виручені за старий телефон можна використовувати в якості першого внеску за кредитом або ж взяти новий телефон доплативши відсутню суму.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.