Відео обзор прозорого телевізора від Xiaomi

Блогер Лайнус Себастіан з каналу Linus Tech Tips протестував прозорий телевізор Xiaomi Mi TV Lux Transparent Edition, який компанія представила в серпні 2020 року. Як з’ясувалося, у Xiaomi вийшов дорогий і при цьому неоднозначний продукт.

ТВ оснащений 55-дюймовою OLED-матрицею без підкладки – вона проглядається наскрізь, причому це помітно як в включеному, так і вимкненому стані. В останньому випадку і в темних сценах видимість набагато краще. Якщо на екрані відображається кольорова картинка, матриця практично непрозора. Дозвіл телевізора 1080р при частоті оновлення 120 Гц.

Індивідуальні пікселі дуже добре помітні навіть на досить великій відстані, зазначив Себастіан. Можливо, виробник збільшив зазор між пікселями спеціально, щоб дисплей був більш прозорим. При цьому на екрані під час тесту були помічені кілька несправних точок. Виробництвом матриці для Xiaomi Mi TV Lux займається компанія LG.

 

Блогер підкреслив, що під час поїздки в Корею йому доводилося зустрічати екрани з подібною технологією від все тієї ж LG. Однак в ТВ Xiaomi використовується рішення нового покоління, яке коштує помітно дешевше. За заявою Xiaomi, прозорий ТВ підходить для ігор.

На Xiaomi Mi TV Lux є ігровий режим, але 120 Гц і швидкий відгук можна отримати тільки при підключенні до одного з трьох HDMI-портів. Прозора панель встановлена ​​на незнімної підставі в формі шайби – тут є порти, а спереду – стереосистема, якість звучання, за словами блогера, досить хороше. Xiaomi Mi TV Lux 11 продається тільки в Китаї за ціною 49 999 юанів (~125 000 гривень)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.