В ПриватБанку тепер можна перерахувати кошти ще простіше

На тлі карантину багато українців стали ще більш активно користуватися банківськими картами, ніж раніше. Особливо зручно те, що будь-яку транзакцію можна провести, не виходячи з дому. Тепер же представники ПриватБанку »оголосили про запуск нової послуги. Як передає новинний портал Айтіпедія, нововведення стосується грошових переказів. Відзначається, що тепер в ПриватБанку можна перерахувати кошти з Mastercard закордонного фінансової установи так само просто, як і всередині країни. Примітно, що мова йде не тільки про країни Європейського союзу, а й будь-яку іншу державу.

Варто відзначити, що відсоток при цьому залишається звичний для багатьох клієнтів ПриватБанку. Підкреслюється, що 1,5 відсотка діють при будь-якої транзакції – як всередині нашої країни, так і у випадку з банківськими картами зарубіжних фінансових установ. Важливо підкреслити, що переказати кошти можна в будь-якій зручній для вас валюті – і гривні, і євро, і американські долари.

Представники ПриватБанку також підкреслили, що для того, щоб скористатися цією послугою, не потрібно бути клієнтом фінансової установи. Тобто, користуватися такими перекладами зможе абсолютно кожен. Слід підкреслити, що для цього досить увійти в Приват24, знайти функцію «Перекази» і там вибирати все необхідне. До слова, важливо, що обов’язково потрібно знати номер карти, на яку ви хочете переказати кошти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.