Київстар дарує абонентам повний безліміт абсолютно безкоштовно

Один з найбільших операторів України “Київстар” представив нову акцію, яка дозволить йому заманити ще більше абонентів. Він пропонує безлімітний безкоштовний інтернет, хоча для його отримання і є одна умова. Про це повідомляє інформаційний портал “Айтіпедія”.

Акція називається “Щасливий день” і обіцяє стати дуже популярною серед українців. Так, дія акції проходить з п’ятнадцятого жовтня по тридцять перше грудня включно. Суть його проста: один день в тиждень абоненти “Київстару” отримуватимуть безлімітний інтернет і безлімітні дзвінки, навіть якщо на рахунку зовсім немає грошей.

Підключається тариф одним з трьох способів: або відправивши дзвінок на безкоштовний номер 222, або відправивши запит * 222 #, або скориставшись додатком “Мій Київстар”. Після підключення послуги на номер прийде СМС-повідомлення, яке підтверджує включення аукціонної послуги. Користуватися їй, як було сказано вище, раз в тиждень. Акцією зможуть скористатися всі користувачі передоплати, комі тих, у кого підключені спеціальні тарифні плани.

До цього ми розповідали про те, що “Київстар” підключив послугу, яка припала до душі багатьом українцям – можливість вибирати собі гарний номер при купівлі SIM-карти онлайн. В номер можна зашифрувати важливу дату або якесь легке для запам’ятовування число.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.