Huawei розвалюється – Xiaomi забере частину бізнесу

У Мережі з’явилася інформація, згідно з якою китайський концерн Huawei планує продати частину свого бізнесу з виробництва смартфонів бренду Honor. Вартість угоди – 25 мільярдів юанів. Хто ще зацікавлений в даній угоді крім Xiaomi? Розповімо в нашій статті.

А взагалі з чого раптом Huawei вирішила продати значну частину свого бізнесу? Вся справа в тому, що компанія бореться з проблемами на ринках за межами Китаю, викликані новими заборонами уряду США. Очевидно, що при поточних умовах, Huawei просто не зацікавлена ​​в продовженні лінійки Honor.

Гаразд, а чим славилася ця лінійка? Honor як правило був представлений в среднебюджетних і бюджетних цінових сегментах, конкуруючи з пристроями таких брендів як Redmi, Realme і Motorola. Тим і цікавіше, тому що в кінцевому рахунку саме Xiaomi може викупити весь бізнес Honor. Але за це доведеться поборотися з іншої найбільшої китайською компанією – TCL, яка має свої інтереси в придбанні відвалюється шматка в бізнесі Huawei.

 

Так чи інакше, але поки вся ця інформація представлена ​​у вигляді інсайдів, чуток і непідтверджених офіційними особами повідомлень. Ніхто з представників Huawei, Xiaomi, Digital China або TCL ніяк не прокоментував те, що прямо зараз відбувається за кулуарами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.