Viber додав корисну функцію в свій арсенал

Viber представив інструмент, який дозволить користувачам створювати нагадування про зустрічі та інших важливих завданнях в чаті «Мої нотатки».

У сучасному світі, де темпи життя постійно прискорюються, а графіки роботи стають все більш хаотичними в зв’язку з пандемією, нагадування і списки стають критично важливими для того, щоб зберігати контроль над справами. Потрібно пам’ятати дні народження, час проведення онлайн-іспитів, відеоконференцій і багато іншого. Нова функція Viber дозволяє зберігати список завдань прямо в месенджері.

Для того, щоб скористатися інструментом, потрібно затиснути будь-яке повідомлення в «Моїх нотатках» і вибрати «Встановити нагадування». Після цього користувачеві необхідно визначити час та дату підказки від месенджера, а також актуальність її повтору.

Нова функція доповнює інші можливості чату «Мої нотатки». Серед них: створення заміток і списків в них; позначка справ як «виконаних» і приховування вирішених завдань; пересилання повідомлень з інших чатів в «Мої нотатки». У переадресовані постів відображається джерело, завдяки якому легше згадати їх контекст.

«Зараз, коли ми проводимо багато часу онлайн і працюємо віддалено, питання продуктивності стали особливо гострими. Всі ми хочемо зберігати контроль над своїм життям і швидко адаптуватися до реальності, яка може змінитися в будь-яку хвилину. У відповідь на це Viber представляє нову функцію, яка додасть можливість нагадування для важливих завдань, дзвінків або інших справ. Це об’єднує все необхідне в одному зручному додатку: текстові повідомлення, дзвінки, списки справ і нагадування для них, які дозволять ще ефективніше вирішувати щоденні завдання », – сказала Ганна Знаменська, директор з глобального розвитку Rakuten Viber.

У Україні функція вийшла для користувачів Android, випуск функції на iOS очікується найближчим часом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.